Koirien koulutus

Monipuolinen kurssitarjonta

Tassumafia järjestää paljon erilaisia kursseja ja otamme mielellämme asiakkaiden toiveita kursseista huomioon. Kaikki tulevat kurssit löytyvät alta. Maksimimäärä kursseille on kuusi koirakkoa. Kurssien lisäksi on mahdollista varata yksityistunti, mikäli haluatte henkilökohtaisempaa opastusta.

Kurssille voit ilmoittautua kätevästi laittamalla sähköpostia osoitteeseen: info@tassumafia.fi, soittamalla 0505142700 tai täyttämällä alla olevan ilmoittautumislomakkeen. Alle viikko ennen sovittua tapaamisajankohtaa peruutetusta kurssista veloitetaan 50% sen hinnasta. Kurssimaksu peritään kokonaisuudessaan mikäli tunnin varannut jättää tulematta sovittuun tapaamiseen ilman erillistä ilmoitusta.

Tassumafian kouluttajat ovat aktiivisia koiraharrastajia, joilta löytyy vankka kokemus koirista ja  kouluttamisesta. Lisää tietoa kouluttajasta saat klikkaamalla kouluttajan nimeä.

Sanni - anna

Tassumafian kurssit:

Klikkaa kuvaa nähdäksesi aikataulut

Rauhoittumiskurssi

Pentukurssi I ja II

Arkitottelevaisuus I ja II

Nose Work I ja II

Rally-toko

Hienosti hihnassa

Rotukohtaiset kurssit

Temppu ja kehonhuolto

Näyttely

Ilmoittautumislomake:

Nimi *
Nimi

Varmistathan, ettei koirallasi ole loisia tai tarttuvia tauteja. Jos koirasi tartuttaa taudin tai tuo loisia Tassumafiaan, vastaat aiheutuneista kustannuksista Tassumafialle ja kolmansille osapuolille.