DSC_3907.jpg

Meillä koirat saavat olla koiria

Koirapäiväkodissa koirasi sosiaalistuu ja oppii käyttäytymään laumassa muiden koirien kanssa. Päivähoidossa koirat saavat olla koiria ja pitää hauskaa omalla tavallaan, leikkimällä ja telmimällä. Hoitopäivään sisältyy myös ulkoilua ja lepäämään pääsee omaan lepotilaan. Pennut tarvitsevat hieman enemmän huolenpitoa, jolloin käytämme niitä enemmän ulkona ja näin helpotamme pennun oppimista sisäsiisteyteen. Hoidamme myös ruokinnan tarvittaessa.

Tassumafia on koirasi päivän kohokohta ja sinä varmistat, että koirallasi on viikon aikana mahdollisuus purkaa energiaa leikkimällä ja temmeltämällä, eikä pitkän työpäivän jälkeen kotona odota ylienerginen koira. Meille päivähoitoon ovat tervetulleita kaiken kokoiset, rotuiset ja ikäiset koirat. Tuo koirasi viettämään hauska päivä kavereiden kanssa.

Palkitse koirasi Tassumafialla

Hoitajamme ovat ammattilaisia eläintenkouluttajia tai hoitajia ja käytämme positiiviseen vahvistamiseen perustuvia metodeja. Koirasi saa huomiota ja huolenpitoa, sekä hoitaja on aina läsnä ja huolehtii jokaisen koiran tarpeista yksilönä.

Voimme hoitaa päivähoidon aikana trimmauspalveluita, jolloin päivähoito on puoleen hintaan. Päivähoidon asiakkaille kynsienleikkaus on 5€.

Meillä päivähoidossa koirat viettävät päivän laumassa, eivätkä kärsi eroahdistuksesta tai yksinäisyydestä. Koira kärsii yksinäisyydestä enemmän kuin ihminen. Voit lukea Ylen artikkelin tästä.

DSC_4615.jpg

Koiran paras ystävä on toinen koira

Tavoitteenamme on onnellinen, iloinen ja rohkea koira
DSC_3132.jpg

Hoidossa koirasi oppii toimimaan muiden kanssa laumassa

Ensimmäisellä kerralla varaathan 15 minuuttia ylimääräistä aikaa, niin käymme yhdessä läpi koirasi tarpeet ja perustiedot. Koiralle ei tarvitse ottaa mitään mukaan.

Päivähoito on avoinna 8-17. Voimme tarpeesi mukaan avata hoitolan kello 7 ja olemme hyvin joustavia myös hakuajoissa. Voit jättää koirasi myös lyhyemmäksi aikaa hoitoon, salin tai tai tapaamisen ajaksi. Alle 4h, eli puolipäivähoito on 20€.

Päivähoidon hinta on 40€. Meiltä voi myös ostaa 10x kortin (350€), sekä 20x kortin (600€). Sarjakorteissa ei ole voimassaoloaikaa.

Päivähoidon voi varata puhelimitse tai sähköpostilla edeltävänä päivänä.

info@tassumafia.fi tai 0505142700Hoitokortin voimme täyttää yhdessä ensimmäisellä kerralla, tai voit täyttää sen valmiiksi nettisivuiltamme.

Tervetuloa!

Hoitokortti:

 
Nimi *
Nimi
Nimi, rotu, sukupuoli, syntymäaika
Tähän osioon voit kirjoittaa tarkempia tietoja kuten allergiat ja käyttäytyminen
DSC_5509.jpg
DSC_5553.jpg


Varmistathan, ettei koirallasi ole loisia tai tarttuvia tauteja. Jos koirasi tartuttaa taudin tai tuo loisia Tassumafiaan, vastaat aiheutuneista kustannuksista Tassumafialle ja kolmansille osapuolille.