Cart 0
 

Täyden palvelun päiväkoti

DSC_8858 (2).jpg

Tassumafia

Olemme Ruoholahdessa sijaitseva täyden palvelun päiväkoti koirille. Päiväkodin lisäksi meiltä löytyy kattava valikoima palveluita, tuotteita ja ruokia.

Tarjoamme koirien päivä- ja tuntihoitoa, pentutreffejä, kissojen ympärivuorokautista hoitoa, koirien koulutusta, trimmausta ja hammaskivenpoistoa! Tassumafian ammattilaisista koostuva henkilöstö hoitaa lemmikkiäsi kuin omaansa.

Tervetuloa!

 

Päivityksiä

- Marraskuussa uusia kursseja!

- Pentutreffit Ti ja La 5 € kerta & -10% alennus myymälästä osallistumalla treffeille.

Hoitoa, koulutusta ja huolenpitoa

 
DSC_5398.jpg

pelvelut

 

Eläintenhoito ja koulutukset

Järjestämme runsaasti erilaisia palveluita. Tassumafiasta löytyy koirahoitola, johon voit tuoda koirasi päivähoitoon. Viihtyisässä ja valoisassa tilassamme koirat saavat leikkiä ja liikkua vapaasti ammatilaisten valvonnan alla. Iltaisin järjestämme tiloissamme erilaisia koulutuksia arkitottelevaisuudesta hajuerotteluun. Monipuolisesta tarjonnasta löydätte varmasti teille sopivan kurssin.

Kissat viihtyvät meillä omassa rauhassaan. Kissoille on rakennettu tilavat ja mukavat yksiöt, jotka on sisustettu raapimispuulla ja kiipeilytelineellä. Kissoja hoidamme ympäri vuorokauden.

Tarvikkeet,ruoat ja muuta

Hoitopalveluiden lisäksi meillä on myymälä, jossa myymme tarkkaan valikoitujen tuottajien ruokia ja tarvikkeita. Meiltä löytyy esimerkiksi kotimaista hirven ja peuran lihaa sekä tuoreluita. Kotimaisia herkkuja ja pureskeltavia löytyy myöskin. Otamme mielellämme asiakkaiden tuotetoiveita huomioon. Tutustu tarjontaamme Tassumafian Verkkokaupassa.

Koirahoitolan ja kissahotellin lisäksi Tassumafiasta löytyy paljon muitakin palveluita. Hammaskivenpoistoa järjestetään kaksi kertaa kuukaudessa. Ja Salonki on avoinna tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Voit jättää koirasi päivähoitoon ja sinä aikana hoidamme joko hammaskivenpoiston tai trimmauksen.

 
 
DSC_2943.jpg

 

Galleria


 
 
 
IMG_2444 (1).JPG
 

 

Sijainti

Ruoholahti

 

Tassumafia sijaitsee Ruoholahdessa, aivan metro- ja raitiovaunupysäkin vieressä. Meille on helppo tulla myös omalla autolla, lähellä on paljon maksutonta lyhytaikaista pysäköintitilaa.

 
 
 
 

DSC_8928 (2).jpg