Rauhoittumiskurssi

Kenelle: Kaikenikäisille koirille, joille on ainakin jonkinlainen maahan meno opetettuna. Rauhoittumisalusta on erittäin käytännöllinen apuväline arjen eri tilanteisiin. Rauhoittumisalustasta on hyötyä kaikissa tilanteissa, joissa koiran on osattava odottaa rauhallisesti esim: kotona vieraiden tullessa, ruuanlaitossa, harrastuksissa esim. näyttelyissä oman vuoron odottaminen, kahviloissa istuminen ja autossa matkustaminen.

Sisältö: Opettelemme operantin ehdollistumisen periaattein alustalle maahan menoa. Käytämme hyväksi toiminnan aikaansaamisena sheippausta. Koulutamme positiivisen vahvisteen avulla käyttäen palkkasanaa/naksutinta sekä ruokapalkkioita. Ensimmäisellä kerralla käymme läpi perusperiaatteita ja tarvittaessa ehdollistamme koirat palkkasanaan/naksuttimeen, ja sen jälkeen pääsemme aloittamaan harjoittelun.

Tavoite: Opettaa rauhoittumisalustalle maahan meneminen ja rauhoittuminen, sekä luoda kestoa alustalla erilaisten harjoitteiden kautta. Rauhoittumisalusta harjoittelua tehdään aktiivisesti myös kotona kurssikertojen välillä.

Ryhmä: Max.6 koirakkoa

Hinta: 80€

Kesto: 3 x 45 min

Kurssin vetäjä: Sanni


Ajankohta: Maanantaisin: 2.12, 9.12 ja 16.12. kello 20:00-20:45

Paikkoja jäljellä: 6


Nimi *
Nimi
Puhelinnumero
Puhelinnumero