IMG_3626.jpeg

Mia

Olen ammatiltani eläintenhoitaja, erikoistumisena koirat ja niiden kokonaisvaltainen hoito. Oman harrastuneisuuden ja intohimon kautta olen päätynyt trimmaajaksi. Turkin hoito on aina kiehtonut minua ja omien trimmattavien koirieni kautta aloin tehdä kaikkien rotujen kotitrimmauksia sekä kääpiösnautsereiden ja mustaterrierien näyttelytrimmauksia.

Aiempi kokemukseni koirien hoitolatyöstä ja kouluttamisesta on luonut hyvän pohjan erilaisten koirien käsittelyyn. Teen kaikki hoitotoimenpiteet ja trimmaukset aina koiran ja asiakkaan ehdoilla. Koirat lähtevät käsittelystäni iloisina ja yleensä tulevat innoissaan uudestaan. Trimmattavien rotujen säännöllinen turkin hoito on tärkeää ja helpottaa paljon sekä koiran oloa että trimmaajan työtä.

Haluan kehittyä ammatissani ja vapaa-ajallani opiskelen uusien rotujen trimmaustyylejä käymällä kursseilla, huippuopettajien valmennuksessa.

Kotona asustaa neljä parrakasta koiraa, kolme kääpiösnautseria ja venäjänmustaterrieri. Kaikkien kanssa käymme näyttelyissä ja olen trimmannut heidät lähes alusta asti itse upein tuloksin. Koiriani on palkittu usein vuoden menestyneimpinä rotunsa edustajina. Harrastamme myös kaikkien kanssa tottelevaisuutta ja agilitya, itse kilpailen tokossa mustaterrierini kanssa. Koirat ovat minulle elämäntapa, rakkaimmat ystäväni ja kohtaan myös uudet tuttavuudet lämpimällä asenteella ja ammattitaidolla.