Pentutreffit

Kenelle: n. 3 - 9 kk ikäisille pennuille (varhaisrokotus tulee olla otettu)

Sisältö: Pentutreffeillä pennut saavat vapaasti temmeltää sekä kehittää tärkeitä koirien välisiä sosiaalisia taitojaan lämpimässä ja turvallisessa koulutustilassamme. Pentujen leikin tiimellyksen ohessa kouluttajamme kertoo ja antaa vinkkejä pennun sosiaalistamisesta sekä vastaa aiheeseen liittyviin kysymyksiinne.

Tavoite: Vahvistaa pennun taitoa lukea muita koiria sekä tarjota mahdollisuus turvalliseen ja vapaaseen leikkiin muiden saman ikäisten ja kokoisten lajitovereiden kanssa.

Pennun parhain sosiaalistaminen tapahtuu n. 3kk - 5kk iässä.

Pennun tulisi kokea mahdollisimman paljon uusia asioita turvallisesti omistajan kanssa, joita se tulee kohtaamaan aikuisena arkipäivän tilanteissa. Pentu kehittää leikkiessä lihaksistoa, luustoa sekä motoriikkaa.

Pentua ei saa milloinkaan pakottaa mihinkään uuteen ja tuntemattomaan, vaan omistajan ohjauksella ja kannustuksella ja rohkaisemalla, uuteen asiaan tutustutaan positiivisesti. Pentua sosiaalistamalla se oppii tärkeitä koirien välistä kommunikointia ja auttaa kasvattamaan pennun itsevarmuutta.

Itsevarma pentu suhtautuu aikuisenakin uusiin asioihin iloisen uteliaana!

Jotta koirilla olisi tilaa telmiä ja leikkiä enemmän, suosittelemme että omistajia olisi paikalla max 2/per koira.

hinta: 5€ kerta & 10% alennus myymälän tuotteista (ei koske tarjoustuotteita)

Tiistaisin:
Isot pennut: Klo 17.00 - 17:45  - Pienet pennut (rauhalliset) : Klo 18:00-18:45

Lauantaisin:
Isot pennut: klo 10:15 - 11:00 - Pienet pennut (rauhalliset) : klo 11:15 - 12:00


 
 

Varmistathan, ettei koirallasi ole loisia tai tarttuvia tauteja. Jos koirasi tartuttaa taudin tai tuo loisia Tassumafiaan, vastaat aiheutuneista kustannuksista Tassumafialle ja kolmansille osapuolille.