Koirien päivähoito - KOIRAHOITOLA

Pitkä työpäivä tulossa? koira kärsii eroahdistuksesta? haluat opettaa koirallesi sosiaalisia taitoja ? Tassumafian koirahoitola järjestää arkisin kello 08:00-17:00 päivähoitoa koirille. (tarvittaessa voimme avata koirahoitolan myös seitsemältä)

Tassumafian koirapäiväkodissa päivät kuluvat leikkien ja liikkuen vapaasti isossa tilassamme ohjaajien valvovan silmän alla. Tarjoamme koirallesi seuraa, virikkeitä ja ulkoilua. Päivän jälkeen sinua odottaa päivän touhuista onnellinen koira.

Ennen ensimmäistä kertaa hoitoon tulemista, olisi mukavaa jos pääsisitte koiran kanssa tutustumaan tiloihin. Tutustumiskäynnin voi varata kätevästi sähköpostitse tai puhelimitse: info@tassumafia.fi tai 0505142700.

Toinen tärkeä asia ennen hoitoon tulemista on täyttää hoitokortti. Sen saa nopeasti täytettyä joko Tassumafiassa paikanpäällä tai täyttämällä sen oikealta.

Voimme myös hoitaa trimmauksen Tassumafian Salongissa päivähoidon aikana, jolloin päivähoito maksaa 20€.

Seuraa instagramista mitä päivähoidossa tapahtuu.

Tuntihoito

Voit tuoda koirasi myös tuntihoitoon kampaajan, salin tai tapaamisen ajaksi leikkimään muiden koirien kanssa. Ma-Pe 08:00-17:00, sekä la 12:00-14:00. Tuntihinta 10€Hinnasto

päivähoito Ma-PE klo 08:00-17:00

  • Hinta             40€ päivä

  • Lisätunti        5€

  • alennus toisesta koirasta 25 %

 

10 päivän kortti 350€

20 päivän kortti 600€

 

 

Hoitokortti:

Nimi *
Nimi
Nimi, rotu, sukupuoli, syntymäaika
Tähän osioon voit kirjoittaa tarkempia tietoja kuten allergiat, käyttäytyminen.


Koirien vuorokausihoito

Järjestämme koirille hoitoa myös yön yli maanantaista lauantaihin. Koirat nukkuvat yön omissa aitauksissaan ja päivisin leikkivät, käyvät pihalla ja koirapuistossa, sekä ovat päivähoidossa normaalisti mukana muiden koirien kanssa.

Päivähoitotila siivotaan (höyrypesurilla) huolellisesti päivittäin. Aitaukset ovat tilavat ja turvalliset, jossa koiralla on aina saatavilla vettä.

hinnasto

60€ /vuorokausi

(Hintaan sisältyy yksi yö & yksi päivähoito)

DSC_9220 (2).jpg
DSC_9238 (2).jpg

Varmistathan, ettei koirallasi ole loisia tai tarttuvia tauteja. Jos koirasi tartuttaa taudin tai tuo loisia Tassumafiaan, vastaat aiheutuneista kustannuksista Tassumafialle ja kolmansille osapuolille.