Kissahotelli

 
IMG_20180329_100348_01.jpg
 

Matka tiedossa, mutta kissalle ei ole hoitajaa? Tuo lemmikkisi meidän ammattilaisten hoitoon.

Kissat nauttivat meillä omasta rauhastaan mukavissa yksiössään. Kissat voivat olla hoidossamme ympäri vuorokauden. Kissoille on rakennettu tilavat ja mukavat yksiöt, jotka on sisustettu raapimispuulla ja kiipeilytelineellä.

Hoitopakettiin sisältyy laadukkaat kuiva- ja märkäruuat. Mikäli lemmikkisi on kovin allerginen tai muuten vain tarkka ruokavaliostaan, pyydämme ottamaan omat ruuat mukaan. Myös omat lelut ja tarvikkeet ovat sallittuja. Tärkeintä on, että kissasi viihtyy meillä sinun poissa ollessasi.

Hoitopakettiin sisältyy lisäksi kissojen leikitys, harjaus sekä tarpeen mukaan lääkityksen antaminen. Eri perheiden kissoja ei koskaan laiteta samaan tilaan, mutta jos perheessäsi on kaksi kissaa, voivat he olla samassa tilassa. Jos kissasi on hyvin aktiivinen, voimme leikittää sitä koirien hoitopuolella silloin kun koiria ei ole hoidossa.

Voit lähteä hyvillä mielin matkalle ja loman jälkeen hakea tyytyväisen kissan takaisin kotiin.

Kissahotellin tiloihin saa myös tulla tutustumaan ja meille saa soittaa tai laittaa sähköpostia jos jokin asia askaruttaa. info@tassumafia.fi tai 0505142700. Kun olet varaamassa hoitoa, täytäthän hoitokortin joka löytyy tämän sivun alhaalta.

Huom: Alle viikko ennen sovittua tapaamisajankohtaa peruutetusta hoidosta veloitetaan 50% sen hinnasta.

Mikäli olet tuomassa kissaasi hoitoon sunnuntaina liikkeemme ollessa kiinni, tulee sopia tarkka tuonti aika kissanhoitajan kanssa, jotta osaamme olla paikalla.

Tervetuloa tutustumaan kissahotelliimme !

kissahinnasto.png

Hoitokortti:

Nimi *
Nimi
Nimi, sukupuoli, mahdolliset allergiat, syntymäaika, rokotukset
Päivä jolloin kissa tulee hoitoon: *
Päivä jolloin kissa tulee hoitoon:
Päivä joilloin kissa haetaan hoidosta: *
Päivä joilloin kissa haetaan hoidosta:
Annan luvan:
 
 

Varmistathan, ettei kissalla ole loisia tai tarttuvia tauteja. Jos kissasi tartuttaa taudin tai tuo loisia Tassumafiaan, vastaat aiheutuneista kustannuksista Tassumafialle ja kolmansille osapuolille.