IMG_9116.jpg

Sanna

Olen eläintenhoitajan ammattitutkinnon suorittanut koirahieroja. Asiakkaina minulla käy kaikenikäisiä harrastuskoiria, työkoiria, nivelrikkopotilaita, erilaisista loukkaantumisista tai operaatioista toipuvia sekä ihan kaikenlaisia kotikoiria joiden hyvinvointia ylläpidetään hoitojen avulla. Aiempi työkokemus koirien kouluttajana on antanut minulle vahvan pohjan erilaisten koirayksilöiden kanssa toimimiseen ja myös arat koirat ovat tervetulleita totuttelemaan käsittelyyn.

Minulle on tärkeää kehittyä työssäni jatkuvasti ja jatko-opintoja löytyykin muun muassa koiran biomekaniikasta, faskiamanipulaatiosta sekä rangan tutkimisesta ja hoidosta. Tällä hetkellä opiskelen lisäksi koirien hoitamista akupunktion ja kraniosakraaliterapian avulla. Hyödynnän erilaisia tekniikoita työssäni monipuolisesti jotta jokaisen koiran kohdalla päästäisiin parhaisiin mahdollisiin tuloksiin. 

Kotona minulla on neljä omaa koiraa, villakoiria ja maltankoiria. Harrastamme monipuolisesti eri lajeja ja kilpailemme aktiivisesti agilityssa, rally-tokossa sekä Nose Workissa. Arki, työ ja harrastukset pyörivät siis vahvasti koirien parissa, mikäs sen parempaa!