DSC_3833_13_II.jpg

Emma

Olen 25-vuotias eläintenhoitajaopiskelija Helsingistä. Eläinten hyvinvointi sekä niiden kanssa työskentely on kiinnostanut minua niin kauan kuin muistan, ja eläimistä minulla on kokemusta niin akvaarioista hevosiin asti.

Koirat lukeutuvat rakkaimpaan elämäntapaani ja koirakokemusta minulta löytyy yli 10 vuoden takaa; omista ja  hoidokeista. Olen kouluttanut omat koirani pennuista asti ja käytännön kokemuksella paras tapa opettaa on positiivisella palkkauksella.

Opiskeluideni pääpaino tulee keskittymään koirien ravintoon, hyvinvointiin, käyttäytymiseen ja kouluttamiseen muun pieneläintenhoidon lisäksi. Eläintenhoitajaksi valmistun loppuvuodesta 2018.

Tällä hetkellä kotona asustaa 4-vuotias tanskandoggi-mix narttu, Mocha. Harrastamme lenkkeilyä, rullaluistelua ja arkitottelevaisuutta sekä rennosti agilitya. Mocha tulee olemaan omana esimerkkinä ja apuna isoja koiria aristavien kanssa. Tärkeää on aikainen sosiaalistaminen sekä koiran ja omistajan välinen luottamus kaiken muun ohella, jotta koira pystyy elämään mahdollisimman stressittömästi koko elämänsä.